de grootste voorraad
gordijnstoffen
Meer info

Kies voor de vele voordelen van plissé

Plisségordijnen zijn een modern alternatief voor een rolgordijn. Deze gordijnen rollen namelijk niet, maar ze vouwen als een harmonica in elkaar. Bij Gordijnenhal Malle Marietje vindt u een groot assortiment aan plissé, in verschillende materialen en kleuren. Wij maken de plissé op maat en brengen deze, indien gewenst bij u thuis. Zo hebt u binnen 10 werkdagen de mooiste plissé van Arnhem.

Plissé: waarom niet?

De voordelen van plissé op een rijtje:

Privacy

Plissé is een mooie afscherming voor pottenkijkers. Wanneer vitrage u wat te frivool of klassiek is, zijn plisségordijnen een modern en strak alternatief. En ook nog eens erg mooi!

Efficiënt

Plissé is net als een rolgordijn een hangend gordijn dat verticaal opent en sluit. In tegenstelling tot het rolgordijn rolt de stof zich echter niet op, maar schuift deze als een harmonica in elkaar. Gesloten heeft de plissé door de vouwstructuur een speels effect en gesloten is het nagenoeg onzichtbaar. Voor een klein raam of in een kleine kamer is een plissé dus een mooi alternatief voor gordijnen – het neemt immers geen ruimte in aan weerskanten van het raam!

Filtereffect

Daarnaast vormen plisségordijnen een goede filter voor zonlicht, omdat het (net als inbetweens) betrekkelijk transparante stoffen zijn. U kunt zelfs gaan voor dubbele stof, zodat de plissés een sterk verduisterend effect hebben. Prettig in de slaapkamer!

Isolatie

Goede raamdecoratie houdt de warmte vast in uw ruimte. Zo ook plissé. Een dubbele laag heeft dit effect nog eens extra. Fijn voor de temperatuur en op de lange termijn fijn voor uw portemonnee!

Onze service

Met 20 jaar ervaring met gordijnen zijn wij in staat om u goed te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. De plissés worden voor u op maat gemaakt en, indien gewenst, thuis bezorgd. Wij vertellen u graag meer in de winkel aan de Hommelseweg 221 in Arnhem. Met vragen kunt u ons natuurlijk ook bellen, via 085-0013276, of het contactformulier bovenaan deze pagina invullen. Wij komen snel op uw bericht terug.

www.pietepeuter.nl

PietePeuter.nl is een geheel nieuwe webshop met allerlei leuke en zeer betaalbare stoffen artikelen voor uw baby / kinderkamer. Wij hebben een eigen confectie- en lampenkappenatelier waarin wij alles direct voor u op maat kunnen maken en binnen 10 werkdagen bij u leveren. 

Kijk snel in de uitgebreide webshop!

 
Ontdek nu zelf!

Kom naar de winkel
Voor een goed en eerlijk advies!

Neem contact met ons op !

Contact