de grootste voorraad
gordijnstoffen
Meer info

Overgordijnen in alle soorten en maten

Overgordijnen zijn gordijnen van een wat zwaardere kwaliteit. Ideaal wanneer u het in uw slaapkamer niet te donker wilt hebben of om te combineren met vitrage. Bij Gordijnenhal Malle Marietje vindt u overgordijnen in Arnhem in veel verschillende stoffen en kleuren, zodat u vast en zeker een overgordijn vindt dat mooi past bij in interieur én lichtwensen. Wij maken de gordijnen voor u op maat en bezorgen deze desgewenst bij u thuis.

Een logische keuze

Overgordijnen zijn een uitkomst in veel situaties. Deze gordijnen zijn zwaar en fijngeweven, maar maken de ruimte niet pikdonker. Verduisterende overgordijnen zijn daarmee een lichter alternatief voor reguliere verduisterende gordijnen. Maar overgordijnen zijn ook een goede keuze in combinatie met vitrage: deze stof is erg dun en voorkomt daarom overdag inkijk, maar wanneer het buiten donker is haalt het niet veel meer uit. Wanneer u een overgordijn voor de vitrage plaatst kunt u combineren en afwisselen al naar gelang uw behoefte.

In een kinderkamer kunt u gaan voor overgordijnen met een gezellig printje. Zo passen de gordijnen leuk bij de rest van de kamer en is deze toch voldoende verduisterd. U kunt de overgordijnen op maat laten maken en bij u thuis laten bezorgen. Binnen 10 werkdagen hebt u uw gloednieuwe gordijnen dan al hangen! Het is ook mogelijk om voor kant-en-klare overgordijnen te kiezen. Dan maakt u ze zelf passend of laat u ze gewoon zoals ze zijn.

Nu u er toch bent…

Naast overgordijnen kunt u bij Malle Marietje terecht voor allerlei andere producten. Zo koopt u bij ons direct uw gordijnrails of kunt u in plaats van voor gordijnen gaan voor bijvoorbeeld plissé-gordijnen. Dankzij 20 jaar ervaring met gordijnen beschikken wij over de expertise om u aan de juiste raambekleding te helpen.

Wij vertellen u graag meer in onze winkel aan de Hommelseweg 221 in Arnhem. Wanneer u alvast vragen hebt, kunt u ons ook bellen via 085-0013276 of een berichtje sturen door bovenstaand contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

www.pietepeuter.nl

PietePeuter.nl is een geheel nieuwe webshop met allerlei leuke en zeer betaalbare stoffen artikelen voor uw baby / kinderkamer. Wij hebben een eigen confectie- en lampenkappenatelier waarin wij alles direct voor u op maat kunnen maken en binnen 10 werkdagen bij u leveren. 

Kijk snel in de uitgebreide webshop!

 
Ontdek nu zelf!

Kom naar de winkel
Voor een goed en eerlijk advies!

Neem contact met ons op !

Contact