de grootste voorraad
gordijnstoffen
Meer info

De ideale gordijnen voor ieder interieur

Wij van Gordijnenhal Malle Marietje hebben een passie voor raambekleding. Geen klus is ons te gek: wij helpen u vast en zeker aan de gordijnen die prachtig in uw huis passen en waar u niet zomaar op uitgekeken raakt. Van vitrage tot verduisterende gordijnen: u vindt uw gordijnen in Arnhem bij Malle Marietje!

Voor ieder wat wils

Gordijnen hebben veel invloed op de uitstraling en sfeer van uw woning. Daarnaast kunt u met de juiste gordijnen de lichtinval sterk beïnvloeden. Vitrage laat bijvoorbeeld veel licht door, en voorkomt tegelijkertijd dat men gemakkelijk bij u naar binnen kan kijken. Handig wanneer u direct aan de straat woont. In combinatie met een sfeervol overgordijn kunt u uw raam ’s avonds toch nog voldoende bedekken. Verduisterende gordijnen daarentegen zijn zo gemaakt dat er zo min mogelijk licht binnenkomt, wat erg prettig is in de slaapkamer. Zo wordt u niet wakker wanneer het buiten licht wordt.

Er is keuze uit talloze soorten gordijnen. Zo kunt u gaan voor goedkope gordijnen, bijvoorbeeld van polyester of een andere synthetische stof. Maar er is ook ruime keuze in meer luxe types van bijvoorbeeld linnen. Ook verduisterende gordijnen zijn een luxueuze investering in uw slaapgenot. In de woonkamer zijn vouwgordijnen daarnaast een sfeervolle optie. Dit is in feite een modern alternatief voor het rolgordijn.

Onze services

Wij van Malle Marietje maken uw gordijnen op maat. Op die manier passen ze perfect in uw raam en bent u zelf geen tijd kwijt aan het vermaken van de stof. Dit kan namelijk nogal een klus zijn! Binnen twee weken hebt u de gordijnen binnen. U kunt er echter ook voor kiezen om voor kant-en-klaar-gordijnen te gaan, omdat deze al mooi passen of omdat dit u kosten bespaart. En wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent de gordijnen op te pikken, brengen wij ze bij u langs. Geen probleem.

Wij helpen u graag verder in onze winkel aan de Hommelseweg 221 in Arnhem. Van dinsdag tot en met zaterdag zijn wij geopend van 10:00 tot 17:00. Hebt u alvast vragen over ons ruime assortiment of onze maatservice? U kunt een berichtje achterlaten via het contactformulier bovenaan deze pagina of even bellen naar 085-0013276. Wij vertellen u graag meer.

www.pietepeuter.nl

PietePeuter.nl is een geheel nieuwe webshop met allerlei leuke en zeer betaalbare stoffen artikelen voor uw baby / kinderkamer. Wij hebben een eigen confectie- en lampenkappenatelier waarin wij alles direct voor u op maat kunnen maken en binnen 10 werkdagen bij u leveren. 

Kijk snel in de uitgebreide webshop!

 
Ontdek nu zelf!

Kom naar de winkel
Voor een goed en eerlijk advies!

Neem contact met ons op !

Contact